**

 

  

www.mohammedalani.be/ 

Mohammed Alani (1971, Bagdad) behaalde zijn masterdiploma beeldende kunsten aan de Academie voor Schone Kunsten in Bagdad. Op de vlucht voor het regime komt hij 20 jaar geleden in Brussel terecht. Mohammed Alani transformeert met een dosis humor en relativering de alledaagse werkelijkheid tot een eigen beeldend universum van objecten, installaties, sculpturen. 

 

 

 www.andreafreckmann.com/

Andrea Freckmann (1970, Dortmund) leeft en werkt in Den Haag. Met een grote vanzelfsprekendheid schildert Andrea huiselijke taferelen die raken aan kleine en grote tragedies en komedies uit het dagelijkse leven. In de voorstellingen, voortkomend uit eigen ervaringen, lijken fantasie en werkelijkheid in elkaar over te gaan.

 

   

kenan.simplesite.com/

Kenan Hasimbegovic (1963, BosniĆ«) vond een nieuwe thuisbasis in Antwerpen. Zijn associatief / abstracte schilderijen verwijzen naar dagelijkse rituelen en dragen sporen van een innerlijke reis. We zien beelden die refereren naar de dingen rondom ons: een tafeldoek, een spiegel, een boek.. De lagen zijn te lezen in de diepte.  

 

  **

 

publieksparticipatie bij een werk van Mohammed Alani: