ROOS(BEEF) + SUN*SUN*SUN STRING ORKESTRA   vrijdag 22 april '16  20u

 

 

 

 

Samen met het Sun*Sun*Sun String Orkestra brengt Roos haar songs in een pure en klassieke versie in dit exclusieve concert in een intieme setting.

Sun*Sun*Sun ( Jeroen Baert, Yumika Lecluyze, Karel Coninx , Seraphine Stragier en Tim Vandenbergh ) hoorden we eerder aan het werk in D'Apostrof  samen met o.m. Pascal Deweze, Wannes Cappelle  en ja,  Roos Rebergen op het Tik Tak Toe - festival 2013.

Bekijk het  filmpje www.youtube.com/watch 

Op het programma staat nieuw en oud werk van Roosbeef, aangevuld met instrumentale werken van o.a. Jonny Greenwood, Arvo Pärt, ...

‘Ze Willen Je Hond Wel Aaien Maar Niet Met Je Praten’. Met haar debuutalbum zette Roos Rebergen meteen de toon voor haar absurde en speelse universum. Een klein, maar volstrekt uniek stukje belevingswereld van een twijfelend plattelandsmeisje dat weleens vrolijk en lichtvoetig, maar veelal melancholisch de dingen, de mensen en de gebeurtenissen rondom haar registreert. Met een feilloos relativeringsvermogen tackelt ze grote emoties in miniatuurvorm. 

In november 2014 waren Roos(beef) en Sun*Sun*Sun samen te gast op het internationale festival Novembermusic. Voor beiden was het een bijzonder concert dat te snel voorbij was. Volgens Rebergen was het haar meest intense ervaring op het podium ooit:
“Een trip was het!
Op het podium en in de zaal..
en dat willen we nog een keer
maar dan uitgebreid."