Accordeoniste Barbara Ardenois en beeldend kunstenaar Anneleen De Causmaecker, samen DUOBAAN, zoeken de grenzen op tussen muziek en performance, klank en beeld, en hopen de po√ęzie niet uit het oog te verliezen. Klein, compact, dicht bij het publiek, zinnenprikkelend, en een beetje gek. Beide dames hebben een neus voor het hedendaagse, zowel in beeld als muziek en werken het liefst met 20e- en 21e-eeuwse componisten ..

nieuwsgierig naar meer ?  anneleendecausmaecker.com/duobaan/

 

 

DUOBAAN  

concert/performance vrijdag 23 juni  2017  20u

 

in 15 euro add 18 euro.        

wegens beperkte plaatsen is reserveren gewenst  mail info@dapostrof.be of bel 0494 534566

 

Voor D'Apostrof bedenken we een nieuw Imaginary Landscape met een vers gespannen hemel net boven het publiek, met composities voor ons geschreven door Linde Timmermans en Julia Emmery, met naast Barbara's accordeon ook een toy piano en een toy accordeon, nodig om een suite van Cage te spelen, met een piano vol touwtjes en lange klanken, met een paar retroprojectoren, met een publiek dat zich wendbaar mag opstellen, met een beetje buiten dat we binnen halen en met 'le rappel des oiseaux' om de zomer te vieren.

We spelen Like a Water Buffalo van Takahashi, The Jester van Linde Timmermans, Suite for Toy Piano van Cage, Imaginary Landscape van Julia Emmery, Le rappel des Oiseaux van Rameau en Botany Play van Lundquist.